Chemstal.ro

5 motive pentru a face o curatare profesionala a aparatului de aer conditionat


curatare profesionala a aparatului de aer conditionat Pentru asigurarea confortului in locuinta, la locul de munca, joaca, studii etc. aerul joaca un rol foarte important. Calitatea aerului respirat este data de puritatea acestuia, confortul termic, umiditate etc. Aparatul de aer conditionat a devenit in timp un articol imperios necesar, acesta fiind cel mai utilizat pe timpul verii cand temperaturile de afara sunt foarte crescute si confortul termic foarte scazut. Sistemele de incalzire, ventilatie si aer conditionat s-au dovedit a fi o sursa colectoare de o varietate de microorganisme care pot afecta sanatatea, precum ciuperci, bacterii, mucegai si particule de praf.

Intretinerea si curatarea aparatului de aer conditionat de cel putin doua ori pe an si indepartarea acestor impuritati din aparatele de aer ar trebui considerata una dintre cele mai importante etape in planul unei imbunatatiri a calitatii aerului respirat.

Exista cateva motive principale pentru a face o curatare profesionala a aparatului de aer conditionat, printre ele numarandu-se faptul ca:

  • Una din 6 persoane sufera de alergii din cauza contactului direct cu bacteriile dezvoltate in sistemele de ventilatie, conform studiului publicat de revista americana Total Health & Better Health;
  • Persoanele varstnice, suferinde de astm sau alte boli respiratorii (alergii, boli pulmonare) sunt mai sensibile la poluanti (impuritati in general), conform Departamentului pentru problemele consumatorilor din America;
  • Majoritatea oamenilor petrec intre 60 si 90% din timpul lor in incinte, iar 50% dintre boli sunt fie cauzate, fie agravate de aerul poluat din interiorul incaperilor, conform Colegiului American al Alergologilor;
  • Copiii sunt mai predispusi la efectele negative de aerul poluat; ei respira mai repede si inhaleaza mai mult aer, fiind de asemenea si mai aproape de sol unde concentratia de bacterii si microorganisme este mai mare.
  • Un milimetru de mizerie colectata pe filtrele aparatului de aer conditionat ii reduce acestuia eficienta cu 21%. (Agentia Americana pentru Protectia Mediului)

curatare profesionala a aparatului de aer conditionat Tinand cont de toate aceste motive pentru intretinerea corecta a aparatelor de aer conditionat, specialistii Chemstal recomanda curatarea profesionala a acestora cel putin de doua ori pe an, o data cand incepe sezonul cald (mai- iunie) si o data cand incepe sezonul rece (octombrie- noiembrie), pentru a beneficia de aer curat si proaspat pe durata intregului an si pentru a mentine sanatatea dumneavoastra si a familiei, atat acasa, cat si la locul de munca.
Informatii suplimentare:
0244 51 87 60
Catalog produse
 
Afla solutia pentru instalatia ta
 
 Powered by LABOREX | Developed by INCOROM
Copyright © 1996 - 2018