Chemstal.ro

Aer conditionat eficient purificat cu ioni de argint


CLEANEX CLIMA Ag       Cu totii stim ca sanatatea ocupa prima treapta pe scara importantei, fiind un factor esential pentru desfasurarea tuturor activitatile noastre cotidiene. In afara de pastrarea unui regim de viata sanatos, aerul pe care il respiram reprezinta cheia pentru confortul nostru fizic, dar si psihic.

      Temperatura, umiditatea si gradul de nocivitate sunt principalele caracteristici ale aerului ambiant, avand influenta directa asupra sanatatii noastre si a eficientei cu care ne desfasuram activitatile. Conform unui studiu efectuat in Marea Britanie, aerul din interiorul incintelor noastre este de 10 ori mai poluat decat cel din exterior, in principal datorita neintretinerii corespunzatoare a aparatelor de aer conditionat.

      Rolul sistemelor de climatizare este tocmai acela de a remedia impactul negativ asupra intelectului si activitatii fizice pe care il produce caldura in exces si, de asemenea, de a ne oferi nivelul de confort necesar prin controlul temperaturii si al umiditatii.

      Un aparat de aer conditionat corect intretinut, cu filtrele curatate in mod regulat, are o multitudine de efecte benefice precum: filtrarea aerului interior de polen, tutun, mirosuri neplacute, germeni patogeni (virusi si bacterii daunatoare), aerosoli, microorganisme etc., purificarea si improspatarea aerului, distrugerea parazitilor si insectelor, dar si protejarea impotriva alergiilor si altor boli.

      Desi aparatul de aer conditionat ne ofera o varietate de beneficii in conditiile corecte de utilizare, modul necorespunzator de folosire si intretinere a acestuia il trimite in coltul opus al arenei- producator de infectii, boli si alergii. Solutia pentru aceasta problema este sa efectuam revizii periodice ale aparatului de aer conditionat si intretinerea acestuia prin curatarea filtrelor si igienizarea vaporizatorului cu ajutorul unei solutii antibacteriene.

CLEANEX CLIMA Ag CLEANEX CLIMA Ag este un agent de curatare pentru aparatele de aer conditionat si are un puternic efect antibacterian datorita argintului coloidal continut. Acesta este un produs de top, care impune pe piata un nou standard al calitatii. CLEANEX CLIMA Ag este destinat uzului profesional pentru curatarea si dezinfectarea eficienta a tuturor tipurilor de murdarie agresiva (praf, nicotina, grasime) si este eficient in dezinfectarea si tratamentul bactericid asupra microorganismelor, bacteriilor, mucegaiurilor si mirosurilor neplacute. De asemenea utilizarea facila a acestuia este un plus pe care il aduce, reducand timpul de lucru si crescand eficienta curatarii. CLEANEX CLIMA Ag se aplica prin pulverizare pe vaporizator, filtre si condensatoarele lamelare, se lasa apoi 10 minute sa actioneze. Pentru finalizarea curatarii, filtrele si condensatoarele unitatilor externe se clatesc cu apa la presiune scazuta, iar pentru eliminarea resturilor de mizerie din vaporizatorul unitatii interne este suficienta pornirea aparatului de aer conditionat.

Astfel, folosirea CLEANEX CLIMA Ag transforma efectele negative ale intretinerii incorecte ale aparatului de aer conditionat in beneficii, redand acestuia coltul intial din arena, adica cel al castigatorului.

Informatii suplimentare:
0244 51 87 60
Catalog produse
 
Afla solutia pentru instalatia ta
 
 Powered by LABOREX | Developed by INCOROM
Copyright © 1996 - 2018