Chemstal.ro

Povestea noastra

 

Laborex, companie cu sediul şi baza de producţie în Ploieşti, a fost înfiinţată in anul 1994 de către doamna inginer chimist Anca ZVIRID care plecând de la vasta experienţă în domeniul producţiei de substanţe chimice acumulată pe marile platforme petrochimice a început distribuţia produselor chimice ale unor firme prestigioase din domeniu.

Laborex se dezvoltă în timp şi începe dezvoltarea şi producţia de soluţii chimice personalizate dedicate cererilor specifice din diverse industrii. În anul 2005 Laborex implementează şi certifică Sistemul de Management al Calităţii şi Mediului conform condiţiilor impuse prin standardele SR EN ISO 9001:2008 şi SR EN ISO 14001:2005.

În perioada următoare Laborex face un pas important către dezvoltarea serviciilor prin autorizarea ISCIR, conform PT-CR4/2009, privind "Întreţinerea prin spălare chimică la cazane de abur, apă caldă şi apă fierbinte".

În anul 2008 Laurenţiu VLAD se alătură Laborex în calitate de acţionar şi Managing Partner. Experienţa lui de peste 10 ani din domeniul termotehnicii constituie baza pe care se va dezvolta gama de produse CHEMSTAL dedicate instalaţiilor.

Înţelegerea perfectă a nevoilor şi cerinţelor din industria termotehnică se va îmbina fericit cu experienţa de elaborare şi producţie a reţetelor cuprinse în gama CHEMSTAL. Succesul produselor este atestat si de cerinţele în creştere pentru producţia de produse specializate în regim "private label".

La momentul actual avand peste 20 de ani de experienţă, Laborex se prezintă ca o companie matură, lider de piaţă, în plină dezvoltare pe cele două direcţii importante: producţia şi serviciile. Succesul nostru vine din capacitatea de a ne asculta şi înţelege clienţii şi partenerii.


Povestea continuă numai datorită dumneavoastră...Informatii suplimentare:
0244 51 87 60
Catalog produse
 
Afla solutia pentru instalatia ta
 
 Powered by LABOREX | Developed by INCOROM
Copyright © 1996 - 2019