SOLUȚII CHIMICE
PENTRU INSTALAȚII

__ Laborex Romania

Povestea nostră

__

LABOREX a fost înființată în 1994 cu un capital integral românesc, experiența în domeniul producției de substanțe chimice permițând atât colaborarea cu firme prestigioase din domeniu, cât și dezvoltarea unei game de produse proprii, dedicată diverselor industrii.

Organizația are implementat și certificat încă din 2005 Sistemul de Management al Calității, conform condițiilor impuse prin standardul SR EN ISO 9001, iar începând cu 2012 organizația are implementat și Sistemul de Management de Mediu conform SR EN ISO 14001.

O importanță deosebită a fost acordată întreținerii echipamentelor termice, LABOREX fiind autorizată ISCIR, conform PT-CR4/2009, privind asigurarea regimului chimic al instalațiilor, precum și pentru executarea operațiunilor de condiționare și spălare chimică a cazanelor de apă caldă, fierbinte și abur. LABOREX produce soluțiile chimice necesare întreținerii sistemelor HVAC și furnizează utilajele specifice operațiunilor de curățare și monitorizare a operațiunilor aferente. De asemenea, poate presta prin personalul propriu lucrări de mentenanță chimică a instalațiilor industriale, oferă consultanță și suport tehnic firmelor de instalații colaboratoare.

Datorită experienței acumulate în domeniul producției de substanțe chimice, LABOREX a reușit să dezvolte gama de produse CHEMSTAL, utilizate pentru întreținerea instalațiilor. Antigelurile speciale, dezincrustanții, pasivizatorii, inhibitorii de coroziune și zgomot, detergenții speciali, sunt rezultatul obținut prin îmbinarea cunoștințelor specialiștilor nostri cu informațiile provenite din practica inginerilor de instalații.

O nouă facilitate de producție amplasată pe o suprafață de 5000mp devine funcțională din 2019, crescând capacitatea de producție la peste 300 tone lunar. Investiția de peste 1.5 mil. EUR va consolida poziția LABOREX ca cel mai important producător de fluide termotehnice din România.

Povestea continuă numai datorită dumneavoastră...