Chemstal.ro

Solutii chimice

 
Agenti-de-curatare-dezincrustanti-si-neutralizato
 
 

DEZINCRUSTANTII sunt compusi sau amestecuri de compusi chimici care au rolul de a elimina depunerile de piatra, maluri, magnetita si rugina acumulate in interiorul instalatiilor termice.
 
Inhibitori-de-coroziune-si-depuneri
 
 

Inhibitorii din gama CHEMSTAL sunt compusi care se adauga in fluidul termic in scopul prevenirii depunerilor de piatra, precum si micsorarii vitezei de coroziune a elementelor metalice si reducerii efectelor nedorite al gazelor dizolvate.
 
Antigeluri-termotehnice-speciale
 
 

Antigelurile termotehnice din gama CHEMSTAL, sunt fluide de racire pe baza de glicoli,cu puncte joase de congelere si stabilitate termica mare, aditivate cu inhibitori de coroziune si stabilizatori de pH.
 
Solutii-intretinere-sisteme-climatizare
 
 
Solutiile de intretinere a sistemelor de climatizare din gama CHEMSTAL sunt selectionate si testate atat in aplicatii industriale cat si casnice si acopera intreaga gama de probleme de igienizare a acestor tipuri de echipamente.
 
Aditivi-profesionali-indicatori-si-sigilanti
 
 
ADITIVII sunt formulari de substante chimice care prin efectele sinergice pe care le poseda, permit remedierea unor neconformitati si adaugarea de noi performante si proprietati proceselor in care sunt utilizati. Aditivii profesionali din gama CHEMSTAL au fost selectionati functie de gama de utilizare, luand in calcul necesitatile practice ale partenerilor si specialistilor nostri din domeniul termotehnic , in scopul rezolvarea rapide si eficiente a problemelor aparute in practica de instalatii.
 
Tratarea-apei-din-circuitele-menajere
 
 
Calitatile fizico-chimice ale apei sunt necesare sa fie stabilizate si controlate pentru utilizarea apei in diverse aplicatii. Potabilizarea, dedurizarea, demineralizarea sau dezodorizarea sunt numai cateva aplicatii prin care transformam caracteristicile apei functie de necesitatile noastre cotidiene.
 
 
TRANSPORT GRATUIT

pentru comenzi de peste
300 lei, in limita a 100kg

 
Catalog produse
 
Afla solutia pentru instalatia ta
 
 laborex
laborex
Date firma LABOREX SRL - Risco Verified
Developed by INCOROM
Copyright © 1996 - 2021